|


Reference

Reference

1. Helena Golenhofen » Aleš Brumen mi je dolžan…10 spodnjih hlač, 5 modrčkov! Kdo? Kaj? Zakaj?« Več...

2. Slavko Papler, profesionalni učitelj golfa
("Aleš, fitnes mi je bil vedno suhoparen, pod tvojim strokovnim nadzorom pa dejansko uživam in se vedno veselim naslednjega treninga. Poleg tega imaš tudi izostren čut za prepoznavanje trenutnega stanja posameznika in celoten trening temu primerno prilagodiš. Tvoja predanost do tega dela in z željo, da se imamo prijetno in istočasno napredujemo, je k vsemu še pika na i")

3. Melita Župevc, poslanka v državnem zboru
(”Aleš preprosto ne sprejme tistega znanega izgovora - danes se mi pa ne da. Kot trener zna motivirati z dobro voljo, koristnimi nasveti, predvsem pa z veliko energije, ki jo vloži v vsako uro vadbe s svojo stranko. Cilj - trening - uspeh. Takšno je bilo moje sodelovanje z Alešem. Odlično”)

4. Vesna Pfeifer, redaktorica portala Zadovoljna.si

5. Maja Šušnjara Gabor, vizažistka
("V življenju si rada postavim skoraj nemogoče cilje. Zato mi nikoli ni dolgčas in imam pred seboj vedno dovolj izzivov. Pri tem pa velikokrat potrebuješ dobro ekipo, podporo ali v mojem primeru Aleša, ki me je prepričal in dokazal, da je nemogoče mogoče. Kaj naj rečem...S prijetno družbo, ob strokovnih nasvetih in predvsem s pravim načinom vadbe, je tudi fitnes lahko zelo prijeten prostor:) Vsekakor lahko trdim, da je vadba z osebnim trenerjem kot je Aleš, bolj učinkovita in bolj zabavna kot, če bi trenirali sami. Bodisi za dobro počutje, kondicijo ali izgubo telesne teže. Dobra naložba, ki jo priporočam vsakomur! Ob tej priložnosti še hvala tebi Aleš, ker sem bila na dan D N*1")

6. Jeremy Hibbins, direktor

7. Tomaž Zorger, direktor

8. Špela Grošelj, pevka in voditeljica

9. doc. dr. Meta Zagorc, plesna gurujka