|


Hujšajmo skupaj

Hujšajmo skupaj

V okviru Brumen.si – osebno trenerstvo izvajamo tudi program, ki je primarno namenjen izgubi odvečnih kilogramov. Ne gre za čudežno formulo, ampak za spremembo življenjskega sloga, v katerem je velik poudarek na zdravem načinu življenja.

Naš glavni cilj je, da hujšanje in vadba ne bi predstavljala stresa in slabe volje. Zato vam ponujamo prijazno, motivacijsko vadbo, ob kateri boste hitro opazili spremembe na svojem telesu. Izdelali vam bomo tudi prehrambeno priporočilo, ki ga prilagodimo vsakemu posamezniku.

Ko boste iskali pot do lepše postave in bolj veselega ter zadovoljnega življenja, smo mi pravi naslov za vas. Ne prelagajte te težke odločitve na jutri, ne povzročajte si slabe vesti in ne izgubljajte energije ob iskanju vedno novih izgovorov. Naredite nekaj zase in za svoje telo ter se za vedno znebite odvečnih kilogramov!

Potek vadbe
Vadba se izvaja v večino časa v fitnesu (po dogovoru lahko tudi v naravi ali na domu), 2 ali 3x tedensko,v skupinah po maximalno 4 vadeče pod nadzorom osebnega trenerja. Posamezna vadbena enota traja približno 60 min.

Urnik vadbe
Vsak dan od ponedeljka do petka, prvi termin vadbe se začne že zjutraj od 6.00 dalje.